Szőnyegtisztításról

Szőnyegtisztításról

Ha szőnyegét nem tisztítja ki rendszeresen, annak nem csak esztétikai következménye lesz, a szőnyeg elszíneződhet, de be is büdösödhet.

A szőnyegben rengeteg apró atka él, melyek allergiát okozhatnak.
A lakáson belüli allergének közül a házi poratka ürüléke okoz leggyakrabban légúti allergiát, ekcémát, asztmát.

szőnyegtisztításról

Mit lehet tenni ellenük?

szőnyegtisztításról

Porszívózni heti több alkalommal érdemes, hogy a szőnyeg esztétikus és amennyire lehet, pormentes legyen. Ez sajnos nem elegendő, ha a poratkáktól is meg szeretnénk szabadulni.

A nedves tisztítást ehhez képest jóval ritkábban is elég elvégezni, de nincs általános szabály, hogy a szőnyegtisztítás mikor esedékes, ugyanis ez több mindentől függ. Elsősorban attól, hogy milyen hatásoknak van kitéve a szőnyeg, és kik azok, akik érintkeznek vele.

Azokban a lakásokban, ahol rendkívül odafigyelnek a higiéniára, hetente többször porszívóznak, az évi egy-két szőnyegtisztítás elegendő, viszont ahol ez már kevésbé valósul meg, érdemes gyakrabban elvégeztetni a szőnyegtisztítást.

Ha például kutya, macska vagy más állat él a lakásban vagy rendszeresen cipővel járnak a szőnyegeken, akkor a szőnyegeket évente három-négy alkalommal is ki kell tisztíttatni megfelelő szakemberekkel.

szőnyegtisztításról

Forduljon szakemberekhez! A szőnyegtisztítás nem is lehetne ennél egyszerűbb háztól-házig szállítási szolgáltatásunkkal akár 24 órán belül elvégzett munkával.

Hívjon minket MOST!

+3630/1590404

szőnyegtisztításról

Amennyiben gyerek, vagy baba van a lakásban, akkor is ajánlott évente többször tisztíttatni a szőnyeget.

Főleg az egészen pici gyerekek, miután kúszni-mászni kezdenek, igen sokat érintkeznek a szőnyeggel. Arról nem is beszélve, hogy minden tárgyat, ami a szőnyegen van, hajlamosak a szájukba venni, ezért nagyon fontos, hogy a szőnyeg mindig tiszta legyen, rendszeresen gondoskodjanak a gyerekes családok szőnyegtisztításról.

Jelenleg az az elfogadott álláspont, hogy a szőnyegtisztításra várni kell több napot, vidéken akár több, mint egy hetet is. Szerintünk a mai modern világban ez nem elfogadható, ezért szeretnénk változtatni ezen a tényálláson.

Azoknak az ügyfeleknek, akik azért nem tisztíttatták évente többször szőnyegeiket, mert nem tudták vagy nem szerették volna nélkülözni a szoba díszét, vagy nem akartak megválni a megszokott komfort érzésétől, most általunk lehetőségük van háztól-házig akár 24 órán belüli szolgáltatásra.

szőnyegtisztításról
Slide background

Hol vagyunk?

Kirendeltségeink
Válasszon kirendeltségeink közül és nézze meg élőben, hogyan tisztítjuk a ránk bízott szőnyegeket!

Pécs

Budapest

Kirendeltségeink

szőnyegtisztítás Szőnyegtisztítás Budapest    

szőnyegtisztítás Szőnyegtisztítás Pécs

szőnyegtisztítás Szőnyegtisztítás Győr