.Kárpittisztítás!

Figyelem! Budapesten a kárpittisztítás szünetel! Pécsen zavartalanul működünk!

Kárpittisztítás az Ön otthonában. Legyen az kanapé, matrac, fotel vagy szék, mi szakszerűen kitisztítjuk. A tisztítást a délelőtti órákban ajánljuk, így akár már este is használhatja a kárpitokat. Korszerű, nagyteljesítményű gépeinknek köszönhetően a tisztítás hatékony, a száradás gyors. Öko tisztítószereket használunk, ezért bátran ajánljuk kisgyermekes családoknak is a szolgáltatásunkat.

Autó kárpit tisztítást is vállalunk, ezt szintén a helyszínen végezzük.

Extrakciós bútorkárpit és autókárpit tisztítás

A kárpittisztítást modern extrakciós géppel végezzük. A technológia lényege, hogy egy nagyteljesítményű pumpa két fúvókán keresztül bele permetezi az öko tisztítószert a szövetbe(ha foltos vagy nagyon szennyezett az anyag akkor egy kefés géppel át súróljuk),  pár perc múlva a  két szivattyú motorral rendelkező gép ki is szívja azt. Így elkerüljük a kárpit eláztatását. A tisztítószeres kezelés után ugyanezzel a technológiával átöblítjük a kárpitot, hogy semmi szennyeződés ne maradjon benne. Ezután kiszívjuk a maradék vizet, hogy a kárpit tisztítása után minél hamarabb használhassa bútorát. Három-tizenkét óra helyben történő kigőzölgés és száradás után, por-, szennyeződés-, poratka- és baktériummentesen kapja vissza a fotelt, ülőgarnitúrát és bármely, lakásában található textilbevonatos bútorát. Nem kell huzatot cserélnie és a nem kell a kedvenc fotel, kanapé, ágybetét, matrac, ülőgarnitúra szállításával bajlódnia, már a helyszínen, rögtön a tisztítást követően meggyőződhet a technológia és munkánk eredményességéről.

A kárpittisztítás egészségi szempontjai

Miért kiemelten fontos az ülőgarnitúra kárpit, ágybetét, bútorkárpit tisztítása?

Mivel életünk 55-65%-át ágyban, fotelben és az autó ülésén töltjük így a legtöbb poratka az ágybetét, matrac és az autó ülőfelületén található. A kanapé, az ülőgarnitúra és a székek kárpit és huzat részei szintén kényes felületek az atkák és szennyeződések szempontjából. Érdemes tehát rendszeresen, évente legalább egyszer tisztítani az autó üléseit matracot, ágybetétet, kárpitot, textilbevonatokat. A házi poratka nagy mennyiségben megtalálható a plüssállatokban is, így ezek tisztítására is érdemes figyelmet fordítanunk. Közvetlen környezetünk és otthonunk tisztasága, családunk egészsége rohanó világunkban is megőrizhető, kis odafigyeléssel elkerülhetjük az akkut betegségek kialakulását (asztma, porallergia, stb). Ha évente két alkalommal, a megfelelő antibakteriális technológiával tisztítjuk az ágybetétet és ülőbútor kárpitot, nemcsak gyönyörködhetünk tisztaságukban, de egészségünkért is sokat teszünk.